Amenajarea balconului sau a terasei

Salutare dragilor,
Astăzi am ales să vă vorbesc despre Amenajarea balconului sau a terasei, deoarece la data la care vă scriu suntem într-o situație unică în viață (asta sper).

Suntem în perioada pandemiei cu covid-19.

Această pandemie ce ne-a fortat sa stăm foarte mult în izolare, in casă sau în curte daca nu locuiesti la bloc. De aceea vreau să prezint în imagini cateva idei surprinzătoare și creative pentru amenajarea balconului sau a terasei.

Poate vor fi pentru voi o inspirație. Acasă trebuie să fie locul unde trebuie să petrecem cât mai mult timp și dacă se poate timp de calitate împreună cu cei dragi nouă.

Amenajarea balconului

Daca ne place să petrecem mai mult timp în natură, dar, locuim la bloc, balconul poate devenii oaza noastră de verdeață. poate fi puntea între interiorul casei și exterior. Pe balcon putem citi o carte, putem sa bem o cafea, putem sa facem exercitii fizice sau pur și simpu putem admira orasul.

Nu contează dimensiunea balconului pentru a devenii locul nostru de relaxare. Și un balcon micut de 1 m pe 1.5 m, poate fi amenajat în culori vii plăcute ochiului. Putem folosii tot felul de trucuri pentru a crea impresia de spatiu mai largit. Aveți aceste idei mai jos în imagini.

Amenajarea terasei

Când locuim la casă aici conexiunea cu natura se poate face mult mai usor, prin terase generoase amenajate după placul fiecaruia.

Daca ai o terasă generoasă poți amenaja și un loc pentru grătar, un loc pentru vizionat filme, loc de servit masa în zilele călduroase, sau pur și simplu un loc de relaxare.

Mai jos va prezin în imagini cateva exemple care sper sa va inspire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X