
Salutare dragilor,
Astazi am facut pentru prima data Banana bread sau chec cu banane. In descriere am spus ca este foarte usor de facut pentru ca chiar asa este. Este un desert foarte satios ce se poate consuma ca atare sau langa o ceasca cu cafea sau ceai. Ce imi place la banana bread este faptul ca se mentine umeda foarte mult timp.
Haideti sa vedem si de unde a aparut acest desert.
Istorie – Banana bread
Ingrediente
Mod de preparare
Decojim bananele si le pasam pana ce acestea devin un piure fin. Intr-un bol punem untul moale impreuna cu zaharul si frecam bine. Adaugam ouale unul cate unul si continuam sa frecam. Adaugam si piureul de banane , amestecand bine. Apoi faina praful de copt si sarea. Urmeaza esenta de vanilie si ciocolata. Amestecam bine.
Aluatul format il punem intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 160 de grade pentru aproximativ 1 ora. Cand s-a rumenit si trece testul scobitorii inseamna ca este gata.
Concluzie
Sper sa incercati acest desert ... este Delicios! Va doresc Pofta Buna, Sanatate si Spor in Toate!
S-ar putea sa-ti placa





Banana bread sau chec cu banane – foarte usor de facut
Ingrediente
Follow The Directions

Decojim bananele si le pasam pana ce acestea devin un piure fin. Intr-un bol punem untul moale impreuna cu zaharul si frecam bine. Adaugam ouale unul cate unul si continuam sa frecam. Adaugam si piureul de banane , amestecand bine. Apoi faina praful de copt si sarea. Urmeaza esenta de vanilie si ciocolata. Amestecam bine.

Aluatul format il punem intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Introducem tava in cuptorul preincalzit la 160 de grade pentru aproximativ 1 ora. Cand s-a rumenit si trece testul scobitorii inseamna ca este gata.