Horoscop Taur – caracteristici generale

Horoscop Taur – Personalitate:
Taurul este a doua zodie din horoscopul european, este o zodie de pământ căreia îi place să conducă și să facă cât mai mulți bani. Sunt oameni pragmatici, stabili emotional, sunt oameni cu picioarele pe pământ.

Atunci când au luat o decizie sunt de neclintit. Nu se aruncă cu capul înainte și dacă ei consideră că nu au date suficiente despre o situație, nu se implică.

Sunt guvernați de planeta Venus, reprezentați de verbul ”eu am”, culoarea norocoasă: verde, ziua norocoasă: vineri iar piatra lor pretioasă este smaraldul.

Sunt persoane atasate de partea materiala a vietii. Le place sa traiască pe picior mare și să își satisfacă toate poftele. Casa lor va fi îngrijită și decorată cu bun gust. Dacă se poate cu multe obiecte de artă scumpe. Le place sa aibă totul la îndemană, multă liniste și comfort.

Acesti nativi sunt serioși și calmi de aceea pot deveni foarte ușor prieteni de nadejde.

Horoscop Taur – Sănătate:

Taurul guvernează Gâtul Ceafa și Metabolismul. De aceea trebuie să aibă grijă mare la băuturile reci, pentru a nu avea probleme cu gâtul.

Glanda tiroidă este responsabilă cu metabolismul în organism, de aceea trebuie avut grijă mare la alimentație.

Taurul trebuie să mănânce cât se poate de sănătos. Prin natura lui îi place să mănânce bine și poate devenii chiar gurmand.

Trebuie să facă cât mai multă mișcare și să evite sedentarismul. Poate suplimenta aportul de Iod, Seleniu si Vitamina E.

Tauri celebri: 

Ion Ţiriac (9.05.1939), Al Pacino (25.04.1940), Andre Agassi (29.04.1970), Maia Morgerstern (1.05.1962), Enrique Iglesias (8.05.1975), Anca Ţurcașiu (8.05.1970), Florin Cǎlinescu (29.04.1956), George Clooney ( 6.05.1961), Michelle Pfeiffer (29.04.1958), Jack Nicholson (22.04.1937), Tony Blair (6.05.1953), Anghel Iordǎnescu (5.05.1950); Adele (5.05.1988), Jessica Alba (28.04.1981). 

Profesii potrivite:

Taurii se vor simții confortabil în meserii precum: bancheri, agenți imobiliari, constructori, istorici de artă, decoratori, creatori de modă, somelieri, cosmeticieni s. a. m. d.

Pot avea afinitate și către meserii creative. Pot fi și cîântăreți, crainici sau pot chiar să dubleze filme.

Vor să muncească unde au stabilitate financiară și unde stiu ca se pot dezvolta.

Horoscop Taur – Dragoste:

Taurii se îndrăgostec greu. Le place sa studieze înainte de a face pasul cel mare. Cum am spus si mai sus, nu se aruncă cu capul înainte.

Dar, cand se îndrăgostesc, în cele mai multe cazuri, o fac pentru toata viața. Sunt familiști convinși și cel mai bine se simt în sânul familiei. Se spune că taurii nu concep sa divorteze. Vor face orice ca sa își salveze căsnicia.

Sunt gelosi dar nu exagerat. Nu îi place sa îl faci gelos sau sa fi posesiv. Are nevoie de spatiu să respire.

Zodii cu care fac casă bună sunt zodiile de apă (Rac, Pesti, Scorpion), pot fi atrași și de zodiile de pământ (Taur, Fecioară, sau Capricorn). Zodiile de aer și de foc sunt puțin cam agitați pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X