Afacere de succes online

Salutare dragilor,
Astăzi când totul se schimbă de la zi la zi, când pandemia ne obligă se ne reprofilam, realizăm ca avem nevoie de ajutor pentru a putea avea o afacere de succes online.
Pentru un succes pe termen lung avem nevoie de oameni profesioniști care au mai facut asta.

Ajutor pentru o afacere de succes online


Ajutorul poate veni din partea influencerilor, acei oameni cu o foarte mare popularitate in social media.

Cine sunt de fapt influencerii? Cum te pot ajuta dacă ești antreprenor sau ai tangențe cu zona de marketing sau social media?

Cristian China-Birta alias Chinezu a publicat recent cartea „Ce ne facem dom’le cu influencerii ăștia?”, destinată antreprenorilor. Destinată oamenilor din zona de marketing și comunicare. Și tuturor celor ce vor să înțeleagă mai bine acest fenomen și puterea pe care o au influencerii astăzi.

Cartea poate fi comandată de aici .
Conține întregul traseu pe care să îl faci atunci când decizi să faci o campanie cu influenceri. Începând cu întrebarea fundamentală dacă merită sau nu să faci acea campanie, trecând prin cum alegi influencerii, ce le ceri, cum îi plătești și cum analizezi rezultatele campaniei.

Cine este Cristian China-Birta?

Sursa: cristianchinabirta.ro

Cristian China-Birta (Chinezu) este unul dintre cei mai cunoscuți oameni din digitalul românesc, cu o experiență de peste 15 ani în marketing, social media, blogging, dar mai ales consultanță cu privire la campaniile cu influenceri.
Dacă vreți să învățati de la cei mai buni cum sa aveti o afacere de succes online nu ezitati să vă comandați cartea

A scris, în cei 12 ani de blogging, peste 13.000 de articole. Dintre care multe comerciale. Deci cam știe cum se pune problema. Faptul că, de 4 ani consecutiv, este pe locul 1 în topul bloggerilor în relația cu agențiile realizat de Revista Biz înseamnă ceva.

Este asociat în agenția de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Dacă aveți nevoie de servicii de promovare prin Google Ads și Facebook Ads, administrarea de pagini de Facebook sau Linkedin și de conturi pe alte rețele sociale, de campanii cu influenceri, ii puteți trimite un mail pe [email protected].


Ii puteti citi articolele pe blog-ul cristianchinabirta.ro vă asigur că o să aveți doar de câștigat. 


Se spune că trebuie să ne înconjurăm doar de persoane ce aduc valoare în viața noastră. Toată viața avem ceva de învățat și mereu trebuie să ne reinventăm!!

Vă doresc sănatate și succes in toate

X