Binoclu pentru copii – jucarie educativă

Salutare dragilor,
În zilele însorite, ce poate fi mai plăcut pentru copilul tău decât iesirile în natură împreună cu familia. Sunt acele momente doar ale noastre. Fie ca ieși în parc, în pădure, la zoo sau de ce nu în plimbări mai lungi la munte sau la mare, copilul își va găsi de joaca și va descoperii natura minut de minut. Respiră aer proaspat și uita de device-uri.
Îi putem veni în ajutor în descoperirea naturii cu un binoclu pentru copii. Acesta poate fi considerat o jucarie super educativă.

Copiii au nevoie de o mulțime de activități și preocupări pentru a se dezvolta armonios, iar activitățile în aer liber sunt cele care aduc o mulțime de beneficii sănătății fizice și psihice a copilului. 
Fetitele noastre adoră să petrecem timpul în natură. Mergem cât putem de des în drumeții, la zoo sau pur și simplu își petrec timpul în curte. Avantajul nostru este că stăm la casă într-o zonă foarte pitorească, Comarnic, Prahova. Le place să spioneze, să observe pasarile și animalele și să observe tot ce miscă în jurul lor.
Au avut un binoclu dar din păcate au reusit sa îl spargă. Nu a fost rezistent la șocuri.
Ele sunt îndrăgostite și de device-uri așa că atunci când au vrut să descopere ceva mai ascus ochiului liber au folosit fie telefonul mobil prin filmarea cu zoom, fie unul din aparatele noastre de fotografiat care are un zoom foarte mare.

girl toys age 3

Binoclu pentru copii este super educativ.

Am observat deschiderea fetelor spre natura și am căutat mai multe detalii despre binoclurile pentru copii. Asa am descoperit site-ul binoclu-copii.ro unde poți găsi cele mai interesante și calitative binocluri pentru copii care previn rănirea accidentală a ochilor, oferă cel mai bun zoom la cea mai înaltă calitate vizuală, iar fiecare pachet conține mai multe obiecte utile îngrijirii și utilizării binoclului.

CE PRIMEȘTI ÎN PACHET

Fiecare pachet vine cu mai multe obiecte. Mai jos poți vedea ce conține fiecare pachet.

  • Binoclu
  • Material pentru curățare lentile
  • Husă portabilă
  • Șnur pentru agățat binoclul la gât sau la mână
  • Instrucțiuni
holiday toy list 2019 for girls


Binoclu pentru copii este perfect pentru fetele mele deoarece acesta se adreseaza copiilor de 3ani+.
Rebe are aproape 6 ani iar Pati 4 ani.
Este cadoul perfect pentru Paște ca și jucărie de exterior. Intentionez sa fac o vânatoare de ouă în grădină.
Copii pot descoperii lumea atat de usor și frumos cu acest obiect . Prin joaca pot vedea păsarile cum își hrănesc puii, animalutele din jurul casei, stelele s a m d. Noi avem în curte brazi și în aceștia avem veverițe. Întâmplarea a făcut ca un pui să cadă din brad si să trebuiască să îl îngrijim în casă. O sa va fac cunoscută povestea lui Dery într-un articol viitor.

În vacanța de la mare fetele au vrut să vadă ambarcațiunile din larg. Au reusit cu aparatul de fotografiat 


Binoclul comercealizat de binoclu-copii.ro este de cea mai buna calitate.
Cu o experiență de peste 3 ani, în care au vândut doar în USA peste 30.000 de binocluri, timp în care au îmbunătățit an de an calitatea serviciilor oferite, au decis să comercializeze binoclurile de copii și în România, începand cu prima lună de toamnă a anului 2020.

Pentru o dezvoltare armonioasă copiii au nevoie de cât mai mult timp petrecut în natură. așa că faceți alegerile ideale pentru ei atunci când alegeți jucăriile de exterior.
Vă doresc sănatate și spor in toate

X