Horoscop Fecioară – Caracteristici generale

Horoscop Fecioară- Personalitate


Fecioară, numarul 6 din horoscop, este o personalitate foarte puternică. Nativii guvernați de această zodie sunt persoane foarte organizate, critice și ambițioase. Dacă Fecioara își pune în cap ceva, nu se lasă până nu realizează acel lucru foarte bine. Sunt pragmatici și leagă ușor prietenii.
Semn al verii târzii, Fecioara are nevoie în primul rând de stabilitate.

Ştie mai bine ca oricine să fie permisiva şi crede cu tărie ca viaţa fără concesii nu există în realitate. Fiind semn de pǎmânt, Fecioara este foarte practicǎ, iar caliatea mutabilǎ a semnului o face, de asemenea, foarte flexibilǎ și plinǎ de resurse.

Fecioarele sunt guvernațe de Mercur, ziua lor norocoasă este: Miercuri, piatra norocoasă este Safir și sunt reprezentati de verbul ”eu analizez”.

Principiul dupǎ care se conduce este cǎ „totul în viațǎ se obține doar muncind din greu, nimic nu vine de la sine, nimic nu se câștigǎ ușor”

Horoscop Fecioară: Sănătate

Fecioarele ar trebui să aibă grijă mare la alimente și la felul în care acestea sunt consumate. Sunt predispuse la boli în zona intestinelor sau a colonului. Trebuie să aibă un ritual al mesei. Masa trebuie luată în liniște și cu mult calm. Niciodată în timp ce desfașurăm alte activități.

Fecioare celebre

Andreea Esca (29.08.1972), Keanu Reeves (2.09.1964), Julio Iglesias (23.09.1943), Michael Jackson (29.08.1958), Salma Hayek (2.09.1966), Andrea Bocelli (22.09.1958), Ioan Gyuri Pascu (31.08.1961), Hugh Grant (9.09.1960), Claudia Shiffer (25.08.1970), Richard Gere (31.08.1948), Cameron Diaz (30.08.1972). Potrivit Astrocafe

Profesii potrivite:

Fecioarele se potrivesc în meserii precum: farmacist, medic veterinar, medic nutritionist, poate lucra în vânzări, poate fi contabil, jurist, analist politic, inginer, chimist etc. Li se potrivesc toate profesiile care necesită gândire clară, spirit analitic şi de observaţie, ordine, disciplină, organizare, atenţie îndreptată către detalii.

Horoscop Fecioară – Dragoste

Ca să poți cucerii o Fecioară trebuie să te comporți exemplar. Fecioarele sunt foarte exigente și foarte pretențioase. Din păcate faptul că în relațiile amoroase acestea nu au încredere în ele, devin suspicioase și foarte geloase.
De cele mai multe ori jignesc și rănesc persoanele iubite fără să realizeze.

Sunt compatibile cu semne de pǎmânt (Taur, Fecioarǎ, Capricorn). Dar pot realiza uniuni bune și cu semnele de apǎ, mai ales din punct de vedere emoțional (Rac, Scorpion, Pești).
Berbecii, Gemenii și Sagetătorii sunt prea aventurieri pentru ei.
Iar, Balanțele, Leii și Vărsătorii sunt mult prea imprevizibili și excentrici de aceea, sunt foarte greu de suportat de o Fecioarǎ calculatǎ

X