Casă în Constanța
Casă și grădină,  Utile

Casă în Constanța – locuința ta de la mare

Salutare dragilor,
Fiecare dintre noi visăm să avem o casă de vacanță sau de ce nu, de locuit, în Constanța. Este cel mai mare oraș de la malul Mării Negre. Un oraș cu atât de multe posibilități de a petrece timpul liber.
Toți mergem an de an la mare.
Dar, câti dintre noi își permit o locuință la mare? Să nu mai fi nevoit să planifici concediu în funcție de disponibilitatea hotelului sau locației preferate de cazare.

Casă în Constanța

De ce sa ai o casă în Constanța?

Constanța este un oraș portuar cu beneficii extraordinare, ceea ce reușește să mențină interesul de locuire, inclusiv în rândul tinerilor. În consecință, cererea de locuințe noi se menține ridicată, 
Litoralul Romanesc a fost și va rămane o alternativă de petrecere a vacanțelor. Și cu atât mai mult în această perioadă în care vacanțele peste hotare nu ne mai sunt atat de accesibile.


Costanța are peste 25 de atracții turistice dintre care amintim câteva cum ar fi:


Cazinoul din Constanța
Faleza
–  Acvariul, primul din România, deschis în 1958, unde poţi vedea peste 100 de specii de pești.
 Biserica greacă Schimbarea la Faţă, una din cele mai vizitate de turişti. Este prima biserică din oraş, construită în 1868.
Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, format din Delfinariu, Planetariu şi Observatorul Astronomic.
Muzeul de arta populară
Muzeul de istorie si arheologie
Marea Moschee Carol cu cele 140 de trepte la finele carora poti observa panorama orasului
Orasul Constanta se afla intr-o transformare continuă. Se modernizează si devine mult mai accesibil din toate punctele de vedere.
În partea de nord a orașului la numai 15 minute de plajă se dezvoltă un asamblu rezidențial de locuințe. Blocuri și vile de vânzare la cheie. Unele dintre ele finalzate, altele în curs de finalizare.

De unde poți cumpara o casă în Constanța?


BOREAL PLUS reprezintă cel mai nou concept de locuire din Constața, un mix între clădiri construite sustenabil, cu responsabilitate față de mediul înconjurător și spații verzi generaose, pentru un plus de confort și estetic al ansamblului rezidențial.

Ansamblu rezidential Boreal Constanta


Stilul arhitectural al clădirilor din BOREAL PLUS, finisajele interioare şi exterioare, materialele, culorile, texturile, toate au fost atent alese astfel încât să se integreze perfect mediului exterior, să creeze o simbioză cu natura.

vile Boreal Constanta
Vile Boreal

Designul şi arhitectura din BOREAL PLUS sunt expresia minimalismului şi a modernităţii. În acelaşi timp, stilul arhitectural exterior emană rafinament prin liniile drepte, curate, fără ornamente excesive.

Proiectul BOREAL PLUS

691 DE LOCUINȚE PREMIUM

18 VILE DE LUX

673 DE APARTAMENTE

va fi dezvoltat în 3 faze, pe o perioadă de 3 ani (2020 – 2023)

Vei avea toate facilitatile pentru un trai linistit
* 1,2 ha de spatii verzi
* acces controlat
* Gradinita Particulara
* Parc cu loc de joaca
* Parcari private
* Teren de sport
* Spatii comerciale
* Magazinul Kaufland


Prezentare video ansamblu rezidentialDacă v-am convins ca în viitorul apropiat sa achizitionați o locuință la Constanța nu ezitati sa accesați siteul Boreal. Unul din moive ar fi ca acestia sunt castigatorii :


Va doresc sanatate și spor în toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *