masina de vanzare
Utile

De ce să alegi o mașină rulată

Salutare dragilor,
Am ales sa deschid astăzi un subiect pentru interesul familiei. Dat fiind faptul că în familie bărbatul este capul și femeia este gâtul… trebuie să luăm seamă de părerile fiecăruia. Eu, eram convinsă că o mașină nouă este mult mai bună decât o mașină rulată.

De ce să cumpar o mașină rulată?

Soțul meu este o persoană foarte practică. S-a documentat și mi-a spus ca o masină nouă după un an de zile își va pierde un sfert cel puţin din valoare + că pentru a achiziționa o masină nouă sigur trebuie să mai faci și un credit. Pentru că masina dorită costă probabil de 2 ori mai mult față de același model de mașină rulată.

Așa am ajuns la site-ul www.sixtsh.ro unde sunt comercializate mașini rulate.

Mașină rulată
sursa: sixtsh.ro

Cei de la Sixt SH s-au gândit la toate nevoile clienților.

S-au gândit la siguranța noastră în primul rând. Mașinile comercializate de ei, au mai avut doar un proprietar. Mai mult, ştii şi cine a fost acel proprietar şi ai acces la întreaga istorie a maşinii. Toate documentele legate de întreţinerea şi eventualele reparaţii ale noii tale maşini îţi sunt puse la dispoziţie cu maxim de seriozitate şi transparenţă.

Garanție « din bară în bară »

Când cumperi o mașină second hand de la Sixt SH ești sigur de ceea ce primești. Îți oferă garanție totală pentru o perioadă de maxim 2 ani sau până la 30.000 km la orice model de autoturism achiziționat, potrivit termenilor și condițiilor personalizate pe fiecare model. 

ITP la o mașină rulată?

Când cumperi o masină de la o persoană sau chiar și de la alt dealer o primești probabil cu ITP-ul pentru o lună sau două valabil. Și asta sincer chiar înseamnă alte drumuri… alte cozi… ş.a.m.d.

Când cumperi o maşină second hand de la Sixt SH te poți bucura de ea în întregime, fără bătăi de cap. Astfel, vei putea conduce o maşină cu ITP-ul valabil cel puţin 1 an, ceea ce înseamnă, fireşte, o garanţie în plus că starea tehnică a noii tale maşini este ireproşabilă. 

Rezervă mașina dorită

Doar la Sixt SH poți să-ți rezervi online mașina second hand dorită. Astfel, poți vizita secțiunea dedicată “Mașini disponibile la cerere”, alegi mașina dorită și iți poți face rezervarea pe loc pentru a fi primul contactat în momentul în care mașina devine disponibilă.

La www.sixtsh.ro ai o mulțime de avantaje dacă alegi să cumperi o mașină, prețurile sunt atractive, există o mare varietate de mașini, mașinile sunt sigure și primești garanție pentru o perioadă de 2 ani. 

Ce să vrei mai mult…Acum că stiu toate aceste informații, urmatoarea masină o să o achiziționăm de la Sixt SH. Ne dorim siguranță pentru noi și familia noastră și de aceea alegem tot ce este mai bun.

Sper că aceste informații să vă fie de folos și tot timpul să faceți cumparături sigure.

Vă doresc sănătate și spor în toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *